A Férfiak

 2009.08.04. 13:21

Két részből álló sorozatunkban Csernus doktortól lopunk címet. Lányoké az elsőbbség, így először nekik kedveskedünk. Hallagssátok, nézzétek szeretettel a mai fiúzenekar blokkot.

A román O-Zone együttes egyik slágere kb két éve igen népszerű volt egyes B kategóriás szórakozóhelyeken. Hosszas kutatás után kiderült, hogy van nekik egy igen sikerült 1999-es albumuk is. Szóljon erről az In Doi című szám.

Magyarország: Step együttes Egerszegi Krisztinával, Darnyi Tamással, Sike Andrással és a többiekkel. Ma inkább egyfajta választási kampányzenének tudnám elképzelni.

A brit - amerikai vonalon annyi témábavágó együttes született, amiből 3 külön posztot tudnék összeállítani. Ez a poszt viszont mindössze gyorsan körbefut néhány országon, így az angolszász területekről sem ér több együttest kitüntetni. East 17, de csak azért mert olyan dühösen tudja mondani, hogy " Nation against nation", hogy azt nem lehet elfelejteni.

Természetesen a németek most sem maradhatnak ki. Mert hiszen mindig ők a leghülyébbek. Most is.

Címkék: német férfiak román fiúzenekar

A bejegyzés trackback címe:

https://gmintgeza.blog.hu/api/trackback/id/tr411288143

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

☺Lili☺ 2009.08.11. 12:10:33

atyaúristen! miket raktatok fel míg nem voltam itthon! :D
süti beállítások módosítása