hey Kitt!

 2009.04.12. 13:06

egy újabb kimeríthetetlen forráshoz, nyugodtan mondhatni, hogy mérföldkőhöz érkeztünk, a következő (úri)"ember" maga az, aki a blog tartalmát szinte egyszemélyben testesíti meg (zene, klip, film, kép, divat)

igen, ez David

bár egyik jóakaróm azt tanácsolta, hogy kerüljem a sok videós post-okat, hát innen üzenem, hogy sajnálom, ez ebben az esetben (is) lehetetlen!

 

tribute a legnagyobbnak

 

hová tűnhettek a karácsonyfa izzók!? két világ határán, egy hiteles szabadságharcos vallomása. che guevara és gandhi sírva borultak össze a tisztítótüzben, mikor a lerombolt berlini falnál felcsendült az évtized pojácájának gyomorforgató slágere, alább saját szemmel, silány minőségben 4:26-ban bárki számára elérhető ;)  

 

és a végső megtorlás, itt mondjuk dob a felvételen a '90-es évek magyar divatdiktátorának egyedi (haha) stílusa, akinél hülyébben már csak a pa-dö-dö volt képes ruházkodni

A bejegyzés trackback címe:

https://gmintgeza.blog.hu/api/trackback/id/tr661060863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása