homár laci

 2009.04.23. 10:25

egy újabb brrrr élménnyel gazdagítalak ma reggel titeket,

ez pedig nem más, mint az adászteleki magyar elvis, aki az 1981-es első nagylemezének megjelenésétől kezdve alkotott egyet s mást a mi legnagyobb örömünkre

a rongylábú mozgásáról, minőségi fukszairól, mindig gondosan beszárított hajáról, és az elmaradhatatlan színpadi kiegészítőiről (fekete lakkcipő, lila glitteres zakó) ismert gigolo, aki nem mellesleg női szívek ezreit törte össze kérész életűnek igencsak nem mondható karrierje alatt.

és egy kis szösszenet laci életéből (forrás: Velvet)

Komár pénzért szexelt nőkkel

A gatyájába [1] történő élvezés és a trippere [2] bevallása után újabb kedves mesével lepte meg a Hal a tortán szereplőit Komár László. Az énekes saját bevallása szerint pénzért feküdt le férjes asszonyokkal. „Vállalom, mert akkor még csak 25 éves voltam. Bérdugásnak neveztem a dolgot” – idézte a Bors [3]. A gazdag asszonyok fizették Komárnak a vacsorát, majd egy szállodában vették igénybe a szexuális szolgáltatását. Állítólag minden aktus után kétezer forintot kapott, ami a hatvanas években akkora összegnek számított, hogy alig tudta elkölteni.

na jöjjön a csókkirály

 

ezt még muszáj volt, ebből akár még tanulhattok is

Címkék: magyar hír divat tánc jegyzet soft komár laci rock n roll jampec

A bejegyzés trackback címe:

https://gmintgeza.blog.hu/api/trackback/id/tr91081551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása